2 Eylül 2014 Salı

İTLER BARIŞ İSTEMİYOR



TSK nın morali bozuk gibi sözlerle konu geçiştirilecek gibi değil. Bu siyasi olarak demagoji yapmaktır. Silahlı kuvvetler nezdinde bu millet yıllardır şehit vermekte. Çünkü mesele sadece silahlı kuvvetlerin meselesi değil. Bu milletin meselesi. Milletin meselesi de siyasi malzeme yapılmayacak ciddi bir meseledir.

MHP nin bu konudaki tavrından şüphe yok. Ancak CHP yan çizmeyi bırakmalı. Her konuda olduğu gibi yemin krizinde de yan çizdiler. BDP ile aynı çizgide olmaktan utanmıyorlarsa devam etsinler. Hatta kanun teklifi versinler. Kişiye özel kanun çıkarmak için. Hatip Dicle milletvekili olsun diye yazsınlar. Alçaklarla katillerle aynı safta yer alsınlar. Hangi istekleri yerine geldi de, yemin ettiler. Başbakan söylemeye utandı belki. Ama bu bir tükürdüğünü yalamadır.

AKP ye gelince; bu konuda derleyip toparlayacak, yetki elinde olduğu için programı yapacak partidir. Evet, içimizde yaşayan Kürtlerle, barış isteyen Kürtlerle hiçbir sorunumuz yoktur. Onlar bizim asırlardır kardeşimiz ve öyle kalacaklardır. Ancak PKK eylemlerini siyasi emellerine alet eden, onu bize karşı şantaj olarak kullanan PKK yanlısı hiçbir siyasiyi mecliste istemiyoruz. Alçakların, kalleşlerin, askerime ve polisime kurşun sıkanları destekleyen ve o görüşte olan hiçbir kansızı meclisimizde istenmiyoruz. Türk isminden bu denli rahatsız olan şerefsizleri meclisimizde istemiyoruz.

Başkalarının hayat hakkını elinden alan hiç kimsenin hayat hakkı yoktur. Artık şakacıktan vurur gibi yapmayı, boş dağları-taşları bombalamayı bırakıp, adam gibi bir operasyon yapılmalı. İşte kandil orada. Mahmur orada. Verilecek bir şehidimiz bile yok artık. Milletçe bu konuda hükümetin de, Silahlı kuvvetlerin de arkasındayız. Yapılması gereken ne ise yapılmalı. Çünkü itle barış olmaz.

Bırakalım onlar kendi kendilerine özerklik oyunu oynasınlar. Onların şahin kanadı, barış istemeyen kanadı, derin PKK sı bizi ilgilendirmiyor. Bizi her gün aldığımızı şehit haberleri ilgilendiriyor. Bu belanın topyekûn imhasını gerekiyor. Devletimiz silahlıdır, silahlı kalacaktır. Terörist silah bırakmadığı takdirde imha edilmelidir. Başka yolu yoktur.

Sayın Başbakan, milletten bu yetkiyi seçimde aldınız. Eğer şakacıktan operasyonu bırakıp, bu terör belasını sindirecek operasyonlar yapılmazsa, size hakkımızı helal etmiyoruz. Çünkü itler barış istemiyor. Kimle barış yapacağız?

17.7.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder